Yhteydenotto

Tuloksellinen yhteistyö alkaa yhteydenotolla

Olemme valmiit ryhtymään sanoista tekoihin kohti kannustavaa palkitsemista ja tuotannon tehostamista. Ota yhteyttä niin aloitetaan! • Jukka Tiihonen

  Jukka Tiihonen

  yrittäjä, konsultti, DI

  Jukan erityisosaamisalaa ovat palkkaus ja palkitseminen, urakka- ja palkkiopalkat, työsuhdeasiat, yhteistoiminnan kehittäminen työpaikalla sekä koulutusosaaminen – etenkin käytännön työsuhdetietojen kouluttaminen esimiehille. Jukka perusti Palkkataito Oy:n 2014 ja toimii yrityksen toimitusjohtajana.

  040 821 8705 jukka.tiihonen@palkkataito.fi
 • Jari Laine

  Jari Laine

  asiantuntija

  Jarin erityisosaamisalaa ovat palkka- ja palkkiojärjestelmien kehittäminen, paikallinen sopiminen sekä tuotantoprosessien ja tuottavuuden kehittämismenetelmät. Erityisesti Jari hallitsee työntutkimuksen sekä menetelmätutkimuksen.

  040 687 0122 jari.laine@palkkataito.fi
 • Keijo Vesilahti

  Keijo Vesilahti

  asiantuntija

  Keijo on menetelmäkehittämisen ja työntutkimuksen ammattilainen ja Lean Six Sigma Black Belt. Keijolla on pitkä kokemus käytännön kehittämistyöstä teollisuusyrityksissä. Keijo liittyi mukaan Palkkataidon tiimiin elokuussa 2016.

  040 687 0058 keijo.vesilahti@palkkataito.fi
 • Mika Vanhanen

  asiantuntija

  Mika on tuotannon johtamisen ja kehittämisen sekä turvallisuusasioiden ammattilainen. Mikalla on pitkä kokemus tuotanto-, valmistus- ja turvallisuuspäällikkönä eri kokoisissa teollisuusyrityksissä. Mika liittyi mukaan Palkkataidon tiimiin elokuussa 2017.

  0400 904 471 mika.vanhanen@palkkataito.fi