Yhteydenotto

Tuloksellinen yhteistyö alkaa yhteydenotolla

Olemme valmiit ryhtymään sanoista tekoihin kohti kannustavaa palkitsemista ja tuotannon tehostamista. Ota yhteyttä niin aloitetaan! • Jukka Tiihonen

  Jukka Tiihonen

  yrittäjä, konsultti, DI

  Jukan erityisosaamisalaa ovat palkkaus ja palkitseminen, urakka- ja palkkiopalkat, työsuhdeasiat, yhteistoiminnan kehittäminen työpaikalla sekä koulutusosaaminen – etenkin käytännön työsuhdetietojen kouluttaminen esimiehille. Jukka perusti Palkkataito Oy:n 2014 ja toimii yrityksen toimitusjohtajana.

  040 821 8705 jukka.tiihonen@palkkataito.fi
 • Jari Laine

  Jari Laine

  asiantuntija

  Jarin erityisosaamisalaa ovat palkka- ja palkkiojärjestelmien kehittäminen, paikallinen sopiminen sekä tuotantoprosessien ja tuottavuuden kehittämismenetelmät. Erityisesti Jari hallitsee työntutkimuksen sekä menetelmätutkimuksen.

  040 687 0122 jari.laine@palkkataito.fi
 • Keijo Vesilahti

  Keijo Vesilahti

  asiantuntija

  Keijo on menetelmäkehittämisen ja työntutkimuksen ammattilainen ja Lean Six Sigma Black Belt. Keijolla on pitkä kokemus käytännön kehittämistyöstä teollisuusyrityksissä.

  040 687 0058 keijo.vesilahti@palkkataito.fi
 • Mika Vanhanen

  Mika Vanhanen

  asiantuntija

  Mika on tuotannon johtamisen ja kehittämisen sekä turvallisuusasioiden ammattilainen. Mikalla on pitkä kokemus tuotanto-, valmistus- ja turvallisuuspäällikkönä eri kokoisissa teollisuusyrityksissä. Mika toimii myös Työturvallisuuskortti -kurssijohtajana.

  0400 904 471 mika.vanhanen@palkkataito.fi
 • Pekka Lukkari

  Pekka Lukkari

  asiantuntija

  Pekan erityisosaamisalaa ovat palkkaus- ja palkkiojärjestelmien rakentaminen, paikallinen sopiminen sekä asiakkaiden tarpeista rakentuvat työaikajärjestelmät. Pekka hallitsee työlainsäädännön ja sen kouluttamisen yrityksen kaikille organisaatiotasoille.

  044 288 5809 pekka.lukkari@palkkataito.fi
 • Santtu Niemi

  johtaja, työoikeudelliset palvelut

  Santtu on kokenut työoikeuden ja henkilöstöjohtamisen osaaja. Santun erityisosaamisen alueita ovat laaja-alaiset työoikeuteen, työmarkkinoihin sekä käytännön henkilöstöjohtamiseen liittyvät kysymykset. Santtu on muun muassa neuvotellut valtakunnallisia sekä yrityskohtaisia työehtosopimuksia, vienyt läpi useita YT- ja muutosneuvotteluita sekä neuvonut työnantajia laajasti työoikeudellisissa kysymyksissä.

  050 430 3365 santtu.niemi@palkkataito.fi
 • Jari Kinnunen

  Jari Kinnunen

  asiantuntija

  Jarilla on pitkä kokemus HR-tehtävistä, mm. teknologia- ja metsäteollisuudessa. Jarin omaa alaa ovat palkkaus-, työaika- ja paikallisen sopimisen konsultointi. Jarilta saa myös tukea arkipäivän HR-tehtävissä ja työsuhdeasioiden koulutusta esihenkilöille.

  044 753 2773 jari.kinnunen@palkkataito.fi